Historiegruppen
Torsdag d. 12.10.2017 kl. 14

Vi gentager succesen! Historiegruppen udgav ”Fortællinger fra Skovbo” tidligere på året. Nu er det tid til at begynde på den næste udgivelse.

Har du lyst til at være med er du velkommen til at møde på Skovbo Lokalhistoriske Arkiv til et indledende møde torsdag d. 12.10 kl. 14. Har du den gode historie, hjælper vi dig gerne med at skrive det.

Hvis du ikke har modtaget din gratis kopi – kontakt venligst et bestyrelsesmedlem!

Bustur langs Køge-Ringsted Bane
Søndag d. 15.10.2017

Skovbo Lokalhistoriske Forening sammen med Østsjællands Jernbane Klub arrangerer en bustur langs den gamle bane.
Vi starter i Køge på ØSJK’s lokaler i Køge, hvor vi får en rundvisning og et kort foredrag om banen. Derefter spiser vi vores medbragte madpakker inden vi stiger ombord på bussen igen. Søren Jørgensen, Jan og Bent Jellesmark er turguides langs den gamle bane med forskellige stop på vejen.
Afhenting på Borup Station kl. 10.00, Bjæverskov Kirke kl. 10.15. Retur ca. kl. 16.30
Pris: kr. 100.,- per person (inklusive kaffe og kage)
Der er begrænset plads –så tilmeld jer straks!
Tilmelding seneste d. 6. oktober, 2017 til:
Terri Nielsen, tlf. 50807771 eller slf@outlook.dk

Rundvisning – Højelse  Kirke
Lørdag d. 11. november  2017 kl 14.00

Sognemedhjælper Louise Keiniche Rasmussen fremviser og fortæller om kirkens historie fra katolsk tid til vore dage. Louise er ekspert i forklaringen af de mange enestående kalkmalerier. Kirken har flere interessante effekter og inventar. Der venter en spændende fortælling om kirken.

Tilmelding ikke nødvendig

Udgivet i Kommende arrangementer | Kommentarer lukket til

Kommende arrangementer

Udgivet i Kommende arrangementer | Kommentarer lukket til Kommende arrangementer