Julehygge – Borup Kulturhus Tirsdag d. 12. december 2017 kl. 19.00

Vi starter aftenen med fællessang, bankospil og en lille konkurrence. Vi serverer gløgg og æbleskiver.

Arrangementet er kun for medlemmer og er gratis. Tilmelding ikke nødvendig.

Foredrag med Hans-Peter Tams Kulturhuset, Borup torsdag den 8. februar 2018 kl. 19.00

Hans-Peter Tams er født i 1937 i Tyskland, og han fortæller om sin barndom under 2. verdenskrig, og hvad det har gjort ved ham. Familien blev forflyttet fra Slesvig til Polen i 1940, hvor faren senere blev sendt til Fronten. Hans-Peter kom i skole og skulle være med i Hitlerjurgend, hvor han havde nogle frygtelige oplevelser.

I september 1944 tager moren sammen med de nu 6 børn toget til Berlin. Her bliver børnene skilt fra moren. Hans-Peter er 7 år og den yngste 8. måneder. Hans-Peter fortæller hvordan de 6 børn klarer sig alene vinteren over, indtil krigen slutter, mens de går mod Sydslesvig. En tankevækkende historie.

Pris: 50 kr. for medlemmer, 75 kr. for ikke-medlemmer Tilmelding ikke nødvendig

Udgivet i Kommende arrangementer | Kommentarer lukket til

Kommende arrangementer

Udgivet i Kommende arrangementer | Kommentarer lukket til Kommende arrangementer